Skip to main content

За раниците с любов

pic4106

Куфарите са чудесно нещо, ако си баровец и те взимат с кола от летището, но ако трябва да цепиш пеша из природата или града, друго си е да имаш голяма и удобна туристическа раница. Ето защо отдавна се канех да си взема такава и когато този месец се видях с малко излишни пари, започнах да се оглеждам.

Спрях се на един от по-скромните модели Ташевки (на снимката – води се 60 литра), защото ми се стори с най-добро съотношение цена/качество за човек, който иска да му е удобно, без да е заклет турист или планинар.

А този пост го пиша, защото както пролича от предходния, съм голям почитател на свободния пазар. Само че свободният пазар си има и недостатъци: той не работи добре при липса на информация. Затова е много важно да хвалим търговците, от които сме доволни, и да предупреждаваме за тези, от които сме недоволни.

Дали самият продукт е добър – ще мога да ви кажа едва след няколко години употреба. Така е при раниците. Но пък искам да ви споделя, че съм много доволен от онлайн магазина на Ташев. При поръчка в петък следобед, след един час дамата от Плевен ми се обади за потвърждение, а на другата сутрин раницата беше у дома. Браво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.