Skip to main content

Кратко въведение в политиката на Балканите

България граничи с предателите от Румъния на север, с пияниците от Сърбия на запад, с гадната Македония на югозапад, с подлата Гърция на юг, с отвратителната Турция на югоизток и с изключително арогантното Черно Море на изток. Страната винаги е имала отлични мирни отношения на братска любов с всички тези съседи, с изключение на Черно Море. Работата е там, че България и Черно Море имат стар и остър териториален спор. Преобладаващото мнение сред черноморските делфини е, че наличието на анклави от риба в българските реки оправдава териториалните им претенции върху цялата страна, с изключение на пустините (за съжаление, в България все още няма пустини, макар че работим по въпроса). България, на свой ред, предявява претенции към цялото черноморско дъно на етно-историческа основа, тъй като българската наука е доказала, че черноморските делфини са просто българи, които са развили опашка на мястото на краката си. Българите настояват делфините да зарежат фалшивата си идентичност и да признаят и разкрият истинската си българска същност. Делфинските учени възразяват, че българските теории са просто пропаганда и както всички земни гръбначни, българите са еволюирали от рибите, а не обратното. Най-новите български проучвания обаче доказват без съмнение, че противно на по-ранните теории, българите са били най-първия биологичен вид на земята и чак след дълго и тежко развитие първите амеби са успели да еволюират от тях.

За още такива просветни материали: uncyclopedia.org

2 thoughts to “Кратко въведение в политиката на Балканите”

 1. Интересен пост. Знаеш ли кое е шибаното? Че всъщност:

  1) Румъния граничи с подклаждащите сепаратизъм мръсници от Унгария на запад, със съветските селяни от Украйна на север, с гадната, всъщност румънска, Молдова на северозапад, с пияниците от Сърбия на югоизток и с предателите от България на юг.

  2) Сърбия
  3) Македония, Гърция, Турция… (мързи ме да ги изреждам)

  Balkan syndrome. Да се надяваме, че лека полека като паднат границите тези глупости хептен ще изчезнат.

  пс. Това с котките голяма скука, що го не махнеш? Затруднява обмена на мнения.

 2. Това с котките ме спасява от досадната задача да чистя спам от ботове всеки ден.. знам, че е неприятно, но засега по-добро решение не съм измислил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.