Skip to main content

Как не се прави конспирация: грешките на соросоидите

Покрай обществените вълнения в последните кризисни години, набраха нова сила конспиративните теории за Джордж Сорос. Ако вярваме на някои очевидно добре запознати лица, Сорос е главен предводител едновременно на евреите, турците, нацистите и педерастите, както и на шайка родоотстъпници и превратаджии, известни под общото име „соросоиди“. Той ги финансира тайно с цел да обсеби властта и да подложи българския народ на GENOCID!!!! (който, за разлика от обикновените, всекидневни геноцидчета, се пише на латиница, с главни букви и много удивителни, защото е много по-страшен).

Billionaire investor Soros speaks at a forum during the annual IMF-World Bank meetings in Washington

Тъй като, както всеки нормален човек, искам и аз да завладея света, реших да наблюдавам отблизо действията на другаря Сорос, за да видя как се прави. Работата е, че по-скоро видях как не се прави!… И понеже съм потенциален диктатор с добро сърце, реших да споделя наблюденията си с всички колеги от Задкулисието, устремени към световна хегемония също като мен, за да не повтарят грешките на стария Джорджи.

Да видим за начало основната българска НПО на бай ви Сорос. На сайта на институт „Отворено общество“ пише:

„Институтът е учреден през 1990 година с дарение от г-н Джордж Сорос.“

Не, не и не!

Каква е тая прозрачност, какви са тия глупости! Що за пишман конспиратори!

Ако ще правите уеб страница, най-добре изобщо да липсва секция „кои сме ние“ и вместо това да се концентрирате върху подробни описания на вашите политически съперници и техните оцапани гащи. Ако все пак ви притискат много с въпроси отде сте се пръкнали и как се издържате, ето един по-добър пример, взет пак от Интернет:

„Източниците на средства за съюз СИЛА са разнообразни както от финансова, така и от материална гледна точка се осигуряват доброволно чрез дарения и снабдяване от членове и поддръжници.“

Да виждате името на Алексей Петров? Не! Човекът не е луд да им се обяснява кой дава парите. Достатъчни са 2-3 изречения общи приказки. Не правете грешката на дядо ви Сорос да заставате с личното си име и репутация зад инициативите си!

Вълшебният свят на финансите ви позволява толкова много начини да давате пари за своята конспиративна кауза, без името ви да се появява в списъците с учредители. Помните ли когато руски бизнесмени опитаха да купят най-големия пенсионен фонд в България? Толкова е лесно да регистрираш компания с капитал 50 лева и подставени лица, която да върти сделката.

broken-window-island-tropical-sand-ocean-blue-palm-trees-clouds-starfish[1]
Седалище на фирма-стратегически инвеститор

Има и други подобни схеми за обсебване на икономическия и политически живот в една държава.

Например когато управляващите от ГЕРБ опитаха да подарят на г-н Цеко Минев право на строеж на Витоша, от интервютата му разбрахме, че той изобщо не е собственик на „Витоша ски“ и „Юлен“, което всъщност е самата истина. Собствениците, по документи, са други, а фирмите се контролират от този родолюбив бизнесмен единствено защото имат дългове към банката, в която той е основен акционер. Чиста работа.

По същия начин Цветан Василев няма нищо общо с ТВ7, Делян Пеевски също няма нищо общо с ТВ7, както и двамата нямат нищо общо помежду си, а Николай Бареков съвсем няма нищо общо с тях. Дори да ви разкрият цялата схема, отричайте до дупка! Дори да са ви снимали с вашите съконспиратори на клипче как заедно пеете „градил Илия килия“, казвайте, че не се познавате. Правило номер едно на бъдещия световен хегемон: каквото и да излезе срещу вас, хората бързо ще забравят, ако има какво да ги разсее и продължавате да ги облъчвате с вашата версия. Не бъдете като тоя дурак Сорос, който открито обявява какво прави, на кого дава пари, и защо.

1387633535_6[1]
Тези хора не се познават.

Вместо това си избирайте подставени лица, особено за политическите ви проекти. Между другото, друга грешка на Сорос е да работи с фондации, които само седят отстрани и дават акъл. Трябва да се пипа с твърда ръка и да се влиза директно в политиката! Сформирайте си партийки за по един мандат, с лидери за еднократна употреба – леко тъпички, че да ви играят по свирката, пък и да не е голяма загуба, ако изгърмят като бушони. Напоследък колегите-конспиратори се ориентират към телевизионните водещи, защото са по много – с лопата да ги ринеш, гладни са, обичат светлината на прожекторите, пък и са познати лица и ще е по-лесно да накараме хората да гласуват за тях, па макар и веднъж.

Ясна ли ви стана картинката? Като цяло, изобщо не го гледайте тоя Сорос и неговите соросоиди! Като гледам как некадърно пипат, песента им е изпята!…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.